WIE ZIJN WIJ?

KIT. krachtige verbinding

Een initiatief van Lilian, Jim en Robin. Bevlogen professionals met dezelfde visie. Wij willen raken. Met eerlijke, persoonlijke en inspirerende marketing en communicatie. Communiceren op basis van eigenheid en echtheid.

Ons team groeit

Creatieve campagnes hebben vaak gevolgen voor de implementatie in een bedrijf. Marketing & communicatie bouw je immers op samen met je medewerkers. Mede daarom is ons 3-tal gegroeid naar een 6-tal. Partners die dezelfde visie delen en onze opdrachtgevers en medewerkers op de werkvloer kunnen ondersteunen. Van ontwerp tot en met realisatie én implementatie. Samen werken aan een optimaal resultaat. Dit 6-tal vult elkaar aan in een totaal dienstenpakket. Meer weten? Bel of mail ons.

LILIAN ZEEKAF

sterke strateeg

Enthousiast, gedreven, oprecht geïnteresseerd in ondernemers. Altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen. Overtuigd van het succes van samenwerking op basis van vertrouwen en glashelder zijn.
Een sparringspartner en coach. Deelt graag haar kennis en ervaringen.

ROBIN JACOBS

grafisch multitalent

Een jonge creatieve ontwerper met pit. Zij luistert, leeft zich in en vertaalt ideeën naar een visueel passend concept. Een creatieve duizendpoot. Altijd weer verrassend. Oog voor detail. Creatief met een twist, passend bij de klant.

JIM COUMANS

digitale superman

Een alleskunner online. Denkt out of the box, zoekt grenzen op. Is een kei in het bedenken van creatieve campagnes. Volgt de digitale innovaties op de voet. Iedere dag jezelf weer uitdagen en ontwikkelen, dat houd je scherp.

KIM ROUFS

kleurrijke beeldmaker

Eigenzinnig, anders en verfrissend, dat is Kim! Meer dan alleen een leuke foto. Zij vangt jouw identiteit en legt dit vast op beeld. De touch van Kim is herkenbaar; levendig, kleurrijk, fris en uitbundig. Ingetogen als dit gewenst is. Foto’s die bevestigen wie jij bent of wat jij als bedrijf wilt uitstralen.

HERMA WESTENBERG

inspirerende eventmarketeer

Energiek, vrolijk en toegewijd. Mensen en bedrijven activeren, verbinden en creatief verrassen, daar wordt Herma blij van. Werken aan een succesvol event van jouw bedrijf . Een blijvende indruk achterlaten. Ambassadeurs creëren. Daar gaat ze voor.

JOHN WOLFS

investeert in mensen

Groot empatisch vermogen. John helpt jouw medewerkers op de werkvloer. Omarm veranderingen. Schaaft bij waar nodig. Helpt jou en/je business verder. Geeft jou die boost die we allemaal wel eens nodig hebben. Verfrissend, open en eerlijk. Met een duidelijke focus op het eindresultaat.

KIT.

hét verbindingsbureau voor de bouw en zakelijke dienstverlening

Bouwen aan Business for Business. Daar zijn wij sterk in.

Samenwerken is mensenwerk.
Of u nu werkt in de bouwbranche of sterk bent in de dienstverlening. Het werkt wordt gerealiseerd door vakbekwame mensen; uw medewerkers.

Samen met u, laten wij dát zien op een persoonlijke en authentieke manier.

een krachtige lijm die verbindt

U weet dat de juiste lijm en de juiste lijmtechniek belangrijk zijn voor de verbinding. Zo is ook het juiste bureau belangrijk voor uw marketing en communicatie.

Een bureau dat weet te verbinden tussen u en uw (potentiële) klanten en tussen u en uw partners.

bouwt aan business for business

Dit doen wij middels het 3D-verbindingsconcept:

doelgericht, daadkrachtig en duidelijk.
Geen poespas. Een klein flexibel en deskundig team.

U praat met mensen die weten waar zij het over hebben.

WIJ WERKEN MET:

damen-makelaardij